Stævner 2022-23

I Nakskov Badminton Club vil vi rigtig gerne have, at vores spillere kommer ud og spiller stævner. Når vi tager ud sammen og spiller stævner får vi styrket følelsen af at være del af fællesskabet. Det giver os alle en masse oplevelser som vi efterfølgende vil snakke om i lang tid. Samtidig med, at vi får styrket vores sammenhold så møder vi en masse andre badmintonspillere som vi lærer at kende. 

Når vi tager ud og konkurrerer, og måler os, mod andre bliver vi klogere på hvem vi selv er som badmintonspillere. Hvad er det jeg kan, hvad vil jeg gerne være dygtigere til, hvad gør det ved mig når jeg vinder eller taber. Noget andet vigtigt, man også lærer i sporten, er at man skal tage sig sammen og anstrenge sig, hvis man vil være dygtig til noget. Man skal være flittig, og hvis du ikke er flittig og træner meget, så bliver du ikke god til det

Sidst, men ikke mindst så får vi lov til at spille endnu mere badminton, så derfor har vi samlet en oversigt over nogle gode muligheder for at komme ud og spille:

Vi har udvalgt fem lokale stævner i 2022-23 hvor klubben betaler en god del af stævnegebyret. I betaler 75 kr. pr. stævne som dækker tilmelding i både single og double. I skal tilmelde jer disse på klubbens hjemmeside. Dem kan i finde i kalenderen med links til tilmelding:

https://nakskovbadmintonclub.dk/cms/activity.aspx?CalendarType=Agenda

Den store oversigt over alle stævner kan i finde her:

https://www.badmintonplayer.dk/DBF/Turnering/SaesonPlan/#2022,,0,6,,,,1003,0,,,,,,,,