KOM OG SPIL BADMINTON I NAKSKOV BADMINTON CLUB

Der er plads til alle aldre og niveauer hos Nakskov Badminton Club.
Så hvis du har lyst til at prøve kræfter med ketchersporten,
skal du være velkommen til at kigge forbi!

SÆSONEN 2018-19 STARTER ONSDAG D. 15. AUGUST

Miniton - Badminton og leg - 4-7 år

Søndag: 09.00-10.00 Trænere: Kenneth Belling

Hold 1 - Boblerne - De små U9-U11

Træningstider:

Mandag: 15.30-16.30 Trænere: Kenneth Belling    Hjælpetrænere: Jasmin Christoffersen, Victor de la Motte

Onsdag: 16.00-17.15

Hold 2 - Talent - De øvede U11-U17

Mandag: 16.30-18.00

Onsdag: 17.15-19.00

Hold 3 - "TEENAGERNE/DE STORE OG HYGGE

Mandag: 19.00-20.00

Kontakt:

Se foreningsvideo: http://youtu.be/2-XHnK0SepM

Vejledning til oprettelse af profil og holdtilmelding (UNGDOM)
Vælg "holdtilmelding" i menuen. Klik på "ungdomstræning". Hold musen over hold nr. 010. Klik på prisen for at tilmelde dig. Klik opret profil øverst på siden i den stiplede info boks. Udfyld dine personlige oplysninger og tryk opret profil. Aktivering af profil. Når du har klikket på opret profil, modtager du en mail med et link du skal klikke på, for at aktivere din profil. Når du har aktiveret din profil kan du gå ind og tilmelde dig det ønskede hold under holdtilmelding i menuen. Klik på ungdomstræning og hold nr. 010 og gå til betaling.

Vejledning til oprettelse af profil og holdtilmelding (SENIOR)
Vælg "holdtilmelding" i menuen. Klik på "seniortræning". Hold musen over hold nr. 020. Klik på prisen for at tilmelde dig. Klik opret profil øverst på siden i den stiplede info boks. Udfyld dine personlige oplysninger og tryk opret profil. Aktivering af profil. Når du har klikket på opret profil, modtager du en mail med et link du skal klikke på, for at aktivere din profil. Når du har aktiveret din profil kan du gå ind og tilmelde dig det ønskede hold under holdtilmelding i menuen. Klik på seniortræning og hold nr. 020 og gå til betaling.