Klubmodul henter siden
(Mini) Miniton - Badminton og leg - 4
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Nakskov Badminton Club byder alle velkommen til MINITON. Miniton er et nyt spændende tilbud for børn og forældre. Kom og prøv badminton for de mindste.

MINITON er motorisk træning, badminton, leg, og ikke mindst skæg og ballade for børn. Tilbuddet har vi målrettet børn ialderen ca. 4-7 år og hvert barn skal have en voksen med i hallen.

Nettet bliver sat ned i højde (eller taget helt væk) og børnene lærer ikke blot at holde på ketsjeren og spille med en ballon eller fjerbold, de udvikler også deres motorik og indlærer badminton som en leg. Vi bruger et væld af sjove redskaber såsom fluesmækkere, mini-ketsjere, hulahopringe, balloner, masser af fjerbolde og meget mere.

Vi sørger for ketsjere, fjerbolde og balloner til alle.

Læs mere
Nakskov Badminton Club byder alle velkommen til MINITON. Miniton er et nyt spændende tilbud for børn og forældre. Kom og prøv badminton for de mindste. MINITON er motorisk træning, badminton, leg, og ikke mindst skæg og ballade for børn. Tilbuddet har vi målrettet børn ialderen ca. 4-7 år og hvert barn skal have en voksen med i hallen. Nettet bliver sat ned i højde (eller taget helt væk) og børnene lærer ikke blot at holde på ketsjeren og spille med en ballon eller fjerbold, de udvikler også deres motorik og indlærer badminton som en leg. Vi bruger et væld af sjove redskaber såsom fluesmækkere, mini-ketsjere, hulahopringe, balloner, masser af fjerbolde og meget mere. Vi sørger for ketsjere, fjerbolde og balloner til alle. Vi har træning følgende søndage 16. september 23. september 30. september 7. oktober 28. oktober 4. november 11. november 18. november 25. november 2. december 9. december 6. januar 13. januar 20. januar 27. januar 3. februar 24. februar 3. marts 10. marts 17. marts 24. marts 31. marts
Startdato
16.08.2019
Slutdato
31.03.2020
Tid/Sted
Søndag 09:00-10:00 Den Gamle Sportshal, Badminton
Pris
250,00 kr.